Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij Een Asbak BRASQ wand AT200 RVS koop je bij Supply Mij

Asbak BRASQ wand AT200 RVS

Productnummer: 1433946
Minimum afname: 1

Op voorraad

Levertijd: Voor 15:15uur besteld volgende werkdag in huis

Logo

Omschrijving

  Deze fraaie wandasbak, ook wel kolomasbak, van BRASQ draagt bij aan een schone en opgeruimde omgeving als het gaat om sigaretten of sigaren peuken.

  Deze kolomasbak heeft een luxueuze en moderne uitstraling en is gemaakt van geborsteld hoogwaardig RVS (Stainless Steel 304).

  Door de hoge mate van corrosiebestendigheid van dit materiaal kan hij weer en wind doorstaan.

  Met een hoogte van 45cm, en een doorsnede van 7,5 cm aan de bovenzijde, hangt hij nooit in de weg. (

  De BRASQ AT200 heeft een beschermingsdak en handig uitdrukvak, ook wel zeef, om de sigaret te doven en 3 gaten om de peuk te deponeren.

  Hygiëne en reiniging: De asbak is zeer eenvoudig en hygiënisch te legen. De wandasbak van BRASQ vangt de peuken op in het onderste gedeelte van de kolom. Door deze constructie, is er een beperkte zuurstof toevoer en doven de peuken snel. Dit komt de veiligheid van gebruiker en omgeving ten goede.

  De kolomasbak kan eenvoudig worden geleegd door het met de bijgeleverde sleutel de asbak te openen. Door het klepje onderaan met de sleutel te openen kun je de inhoud gemakkelijk legen. Sluit de asbak vervolgens weer met de sleutel.

  Montage: De wandasbak kan zeer eenvoudig bevestigd worden en beschikt daarvoor over voorbewerkte uitsparingen en montagemateriaal.

  Tot slot, de asbak is geschikt voor iedereen die op een professionele wijze de sigarettenpeuken wilt opvangen, waardoor de werk- en leefomgeving opgeruimd en schoon blijft.

  Specificaties:

  Afmetingen product: 45H / doorsnede van 7,5cm.

  Afmeting verpakking: 42 x 42 x 52cm.

  Product gewicht: 1,07 KG.

  Bevestigingsmateriaal: Inbegrepen .

  Volume 1,7L.

  Type montage: Wand.

  Type slot: Draaislot, 2 sleutels inclusief.

Specificaties

Voorraad: 10
Merk: BRASQ
Met Milieukeurmerk: Neen
Toepassing: Buiten
Soort Materiaal: Roestvrij staal
Kleur: Metaal
Soort Montage: Muurmontage (vast)
Commerciële afmetingen: Lxbxh: 7.5x7.5x46cm
Commerciële kleurnaam: rvs
Soort Rookaccessoires: Asbak